3060
Arrangementer - UNG

Arrangementer - UNG

Arrangementer - UNG
Misjonsforbundet UNG arrangerer mange leire og arrangementer der barn og unge samles til større fellesskap på tvers av fylker og landsdeler.

Et høydepunkt for mange ungdommer er Stagedive som arrangeres hver påske og sommer. Dette er et leirkonsept der Jesus er i sentrum og ungdommene blir sett, inkludert og de får muligheten til å ta nye utfordringer.

Across er et leirkonsept som arrangeres hver sommer samtidig med Stagedive under Liv&Vekst-festivalen. Dette er en leir for de litt eldre ungdommene som går på videregående skole. På Across får de nyttig lederundervisning, disippeltrening og gode kafékvelder i kafételtet.

For de som er ledere på Across og Stagedive arrangerer vi en lederhelg som kalles Lederkro. Her er det lederundervisning og leirplanlegging som står i sentrum, samtidig som det er mye sosialt.

Å trene ledere er et av hovedmålene våre og vi ønsker at ledertrening også skal skje på de lokale arenaene. UNGpuls er en langdag med ledertrening der vi ønsker å komme til din menighet/ditt distrikt og ha ledertrening med de som er ledere i UNG-gruppene. 

Andre arrengementer er Innpust for de som er ansatt i barne- og ungdomsarbeidene i menighetene, SuperSommer for barn under Liv & Vekst-festivalen, Kombikurs (lederhelg for speidere) og Falkeleir (ledertreningsleir for speidere).

Bli fast giver!

Misjonsforbundet UNG har mange spennende prosjekter. Vil du gi fast til ett eller flere prosjekter, er fast-giver-ordningen et bra alternativ!

 

Bli fast giver!

Powered by Cornerstone