1155
Misjonsforbundet speiderkorps

Speiderkorpset MSK

Speidere for Kristus og menigheten
Speiderkorpset MSK
Misjonskirken Speiderkorps (MSK) har i dag over 850 speidere med ledere i 20 grupper. Alle er knyttet til misjonsmenighetene. Din gave til speiderarbeidet er med å gi mange barn et godt og rusfritt tilbud i nærmiljøet

Speiding er aktivt friluftsliv, praktisk viten, løsningsorientering, ledertrening i ung alder, utfordringer i trygge rammer, vennskap og gode relasjoner. Speiding er derfor mye mer enn knuter, spikking eller bål.

Det er viktig å fortelle speiderne våre om Jesus, samtidig som vi ønsker å gi dem en mulighet til å få gode og spennende speideropplevelser. Speiderkorpset har egne arrangementer som patruljefører-, ledertrenings- og emnekurs. Hvert fjerde år blir det arrangert korpsleir, hvor alle Misjonsforbundets speidere samles. I tillegg til egne arrangementer benytter vi oss av kursene til Norges speiderforbund.

Speiderarbeidet er en fantastisk mulighet til å trekke inn flere nye barn og ungdom til menigheten. I flere menigheter med speiderarbeid er det nettopp speideren som trekker flest folk utenfor menigheten. Det gir en unik mulighet til å bli kjent med Gud og ikke minst hans skaperverk.

Et av våre fokusprosjekter i korpset er å skaffe nye Falkeleir-kasser med fullt utstyr til ledertreningsleiren Falkeleir, som speiderkorpset arrangerer hver sommer i tillegg til ledertrening av ledere i korpset.


Se mer om MSK på speidersiden med nyheter - klikk HER

INNSAMLINGSMÅL 2016:  30 000,-

 

Speiderkorpset MSKMSK - Misjonskirken Speiderkorps

Bli fast giver!

Misjonsforbundet UNG har mange spennende prosjekter. Vil du gi fast til ett eller flere prosjekter, er fast-giver-ordningen et bra alternativ!

 

Bli fast giver!

Powered by Cornerstone